Fakkeltog for forfulgte kristne

Velkommen til Fakkeltog mandag 29. oktober kl 18:30 på Torgalmenningen.

Bli med i årets fakkeltog i til støtte for forfulgte kristne! I år settes fokus på barn og unge som lider for sin tro. Siste mandag i oktober inviterer vi alle byens kristne til å «stå sammen, og gå sammen» for å vise at vi bryr oss om våre forfulgte søsken!

Fakkeltoget begynner med en kort markering med opprop* til våre myndigheter, allsang og appell før fakkeltoget lyser opp høstmørke gater.  (overleveres til Utenriksministeren under fakkeltoget i Oslo)

Fakkeltoget går til Betlehem på Vestre Murallmenningen. Her blir det møte med informasjon, gjester, forbønn, og kollekt. Ettermøte med lovsang og bønn.

Gå ikke glipp av denne kvelden! Inviter gjerne med deg venner og bli med – la oss tenne våre fakler, lyse opp i høstmørket og sette føtter på vårt engasjement og at vi bryr oss!

Fakler blir delt ut på Torgalmenningen

Det er organisasjonene Åpne Dører og Stefanusalliansen som står for den sentrale planleggingen og arrangeringen av fakkeltoget. De utvikler materiell til årets tema, lager innlegg og annonser til aviser, skriver et opprop og tar kontakt med politikerne på Stortinget. Fakkeltoget i Bergen arrangeres av en tverrkirkelig lokal komité som tar på seg ansvaret for å planlegge og gjennomføre arrangementet.