Julemarked i Betlehem

VELKOMMEN til årets julemarked i Betlehem den 17. november fra kl. 11.30 til 16.30!

Lørdag 17. november er den store julemarkedsdagen. Da vil det bli salg av mange flotte håndarbeidsprodukter og andre hjemmelagde brukskunstartikler. Det vil også bli et stort matbord hvor det i tillegg til lefser, blir salg av annen kortreist mat som brød, julekaker, syltetøy, saft og mye annet. Som vanlig er det også mulighet for å teste vinnerlykken. Det blir åresalg, eget lotteri for barna, tombola, julebordlotteri og hovedlotteri med mange fine gevinster. Det som kanskje er det mest spesielle på vårt julemarked, er at vi i år, som de to foregående årene, tilbyr julekortfotografering. Bergen Kristne Bokhandel vil også være på plass og selge bøker og andre ting fra butikken. En rikholdig kafé vil være åpen hele dagen, og for barna vil det være fiskedam og lykkehjul. Og ikke nok med alt dette. Kl. 12.30 blir det en liten samling hvor Bibalo blir med og synger og Hanne Marie Ruud skal ha andakt.

Vi håper mange vil ta turen til Betlehem denne lørdagen. Inviter gjerne med venner, naboer, kollegaer og familie slik at Betlehem kan fylles av folk som kan være med og støtte arbeidet vårt ved å handle og kjøpe lodd på årets julemarked.