Foreldrefokus – samtaleforum for foreldre

Foreldrefokus – samtaleforum for foreldre 

19. januar starter et nytt tilbud for foreldre i Betlehem. Det er et samtaleforum kalt Foreldrefokus og er en møteplass for foreldre som har spørsmål rundt formidling av kristen tro i oppdragelsen.

-Forumet ble startet fordi dette har vært etterlyst og ønsket fra dåpsforeldre i Betlehem forteller barne- og familieleder Marta Lomheim.

-Noen dåpsforeldre har satt ord på at de ønsker en møteplass for å prate om hvordan oppdra barna etter kristne verdier i vår tid. Det er særlig krevende for de som har lite familie og nettverk her i byen. Etter dialog med noen av disse foreldene har vi bestemt å arrangere «Foreldrefokus» en onsdag i måneden forteller Marta som legger til at dette forumet også vil fungere som en møteplass for å bli kjent med andre foreldre i småbarnsfasen.

Det vil være et starttema hver gang. Foreldrene møtes i kafeen rundt småbord. Det blir lett servering med kaffe/te, frukt og kjeks. Onsdag 19.jan kl.20.00 handler det om fasetenkningen «Det er bare en fase, ikke gå glipp av den». De andre datoene for våren er 16.feb, 16.mars, 20.april og 18.mai.