Bli med på forsamlingsleir 20.-22. mai!

Pr. 5. mai er leiren fulltegnet, men det er mulig å sette seg på venteliste i Checkin. Det er også mulig å melde seg på dagsbesøk på lørdagen. Det koster kr. 270 pr. person, og inkluderer lunsj og middag.

Bli med på forsamlingsleir! Vi tror det blir en fantastisk flott forsamlingsleir. Her må alle som har lyst til å bli med på noe kjekt og bli kjent med noen nye, sette av helgen og melde seg på leir.

Det blir bibeltimer, barnesamling, lovsang og kjekke aktiviteter. Vi får tilgang til gymsal og bowlinghallen. Fjell-Ly sørger for måltidene så vi slipper å tenke på det. Truls Nygaard holder bibeltimene, Marta Lomheim og en komite har ansvar for barnesamlinger. Lørdag blir det tur til Fjell Festning med sporløp og grilling om været tillater det. Og kanskje noen av oss over 15 år ønsker å oppleve litt fart og spenning og kjøre gokart på Straume etterpå? Dette skal bli en leir for HELE forsamlingen. Vi ønsker oss påmeldte i alle aldre og generasjoner.

Se hele programmet her, og meld deg på i Checkin via denne linken.