Ledig stilling

Vi søker etter ungdomspastor

Betlehem er en forsamling i Bergen tilsluttet Indremisjonsforbundet, og har drevet kristent arbeid i byen siden 1863. Vi har ca. 250 medlemmer og driver to institusjoner og har ansatte i til sammen nesten 50 årsverk .

Som følge av at vår ungdomsleder har sagt opp er følgende stilling ledig:

  • Ungdomspastor i inntil 100 prosent fast stilling

Som ungdomspastor vil du ha hovedansvaret for UV-arbeidet i forsamlingen, unge voksne over 18 år, samt overordnet ansvar for tenåringsarbeidet (YA).
Det er ansatt en konfirmantleder og en YA-leder i deltidsstillinger som skal lede tenåringsarbeidet i Betlehem.
Hovedansvarsområdet til ungdomspastor er UV-møtene på lørdagskveldene, smågruppeoppfølging, lederoppfølging og forkynnelse.

Vi søker etter deg som:
– Har evne til å kommunisere med studenter og unge voksne (forkynnelse).
– Tenker større enn sitt arbeidsområde og bidrar inn i ledergruppen når det gjelder overgangen fra tenåring til unge voksne, og overgangen fra unge voksne og inn i hovedforsamlingen.
– Evner å utvikle arbeidet hvor unge voksne med ulike bakgrunn kan bli kjent med Jesus og ført inn i et liv i etterfølgelse av han.

Ungdomspastor er med i en ledergruppe sammen med pastor (forsamlingsleder), diakoni- og seniorpastor og barne- og familiearbeider.

Det legges vekt på personlig egnethet og det er fordel med erfaring fra tilsvarende arbeid.

Vi kan tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver, selvstendighet og teamarbeid og gode forsikringsordninger for ansatte.

Ønsker du mer informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med oss. Ring styreleder Olav H Haugen (92485190) eller ungdomsleder Mathias Fosse ( 94875247) for en uforpliktende samtale.

Våre ansatte må bekjenne kristen tro og er forpliktet på våre lover og vårt verdidokument. Lønn, pensjons- og arbeidsforhold etter ImF’s regulativ.
Det er en forutsetning at de som går inn i stillingen enten er eller blir medlemmer av Bergens Indremisjon.

Er dette noe du kunne tenke deg? Send kortfattet søknad med CV innen 23.mai til: post@betlehem.noTips gjerne også andre du tenker kan være aktuelle søkere!