GI EN GAVE

Ønsker du å gi en gave til arbeidet vårt? Vi takker for all støtte.

Kontonummer til Bergens Indremisjon er 3000.13.70827. Du kan også gi en gave via Vipps på nummer 13209.

Mange ønsker å få givertjenesten sin inn i faste former. Dette er godt for deg, du får oversikt over hva du gir, det er godt for oss, vi kan planlegge aktiviteter og drift på en bedre måte. I Bergens Indremisjon kaller vi dette FGS, som står for Fast givertjeneste med skattefradrag. Man kan få skattelette for gaver inntil totalt 50.000 kroner på et år. Dette er et ekstra klapp på skulderen fra Staten, til oppmuntring for glade givere. For å få skattelette må gaven gis via ImF sin gavekonto, og du må oppgi ditt fødselsnummer.

Du kan opprette gaveavtale eller gi et engangsbeløpet ved å gå inn på ImF sin side «Gi gave». Velg prosjekt Bergens Indremisjon.

Klikk her for å opprette gaveavtale eller gi engangsbeløp. Link er midlertidig ute av drift pga. omlegging til ny løsning. Ta kontakt på epost eller tlf.

Dersom du ønsker å laste ned skjema for fast givertjeneste finner du det her.
Fyll ut skjemaet og returner det til oss på post@betlehem.no eller til Bergens Indremisjon, Vestre Murallmenningen 15, 5011 Bergen.


Trenger du hjelp til å endre beløpet?
Siden det skattefrie beløpet er økt til kr 50.000 kan det være at noen ønsker å øke giverbeløpet. Det gjør du på denne måten:

Du kan logge inn på Indremisjonsforbundets Min side og gjøre det selv. 

Klikk her for å komme til Min side. Link er midlertidig ute av drift pga. omlegging til ny løsning. Ta kontakt på epost eller tlf.

Men som giver til Bergens Indremisjon kan du kontakte Bergens Indremisjon direkte, ved å sende e-post til post@betlehem.no eller ringe 55 54 13 30, når du ønsker å gjøre endringer på din giveravtale. Du kan også ta kontakt med ImF sentralt ved å sende en e-post til imf@imf.no eller ringe 56 31 42 40. Du må opplyse om nytt gavebeløp og dersom du er giver til flere prosjekt må det også opplyses hvilken fordeling du ønsker. Endringen vil bli registrert på din giveravtale hos ImF og vil tidligst gjelde fra neste måned. Har du kontaktet oss på e-post vil du motta en e-postbekreftelse på at endringen er gjort.

Bankene krever at det ligger et maksbeløp/beløpsgrense på AvtaleGiro-avtalen. Ved endring av gavebeløp må du eventuelt endre dette. Dette gjør du i nettbanken eller ved at du tar kontakt med banken. Vet du at endringen er innenfor den månedlige beløpsgrensen du satte da du inngikk giveravtalen, trenger du ikke gjøre noe.