UV BETLEHEM

Lørdagskveldene kl. 19.30 samles vi til forkynnelse av Guds ord, lovsang og kafé med sosialt fellesskap og andre aktiviteter. For det meste er vi studenter og unge voksne, men den kategorien kan være vid. Vi er et fellesskap som legger vekt på at du skal få være med å bidra og tjene Gud med de nådegavene du har. Derfor ønsker vi å høre hva du drømmer om og hva du ønsker å bidra med.

Utenom lørdagskveldene prøver vi også å finne på forskjellige sosiale aktiviteter sammen. Dette kan f.eks. være fotball, spillkveld, hybelkveld osv. For å få med deg hva som skjer, både av møter og sosiale aktiviteter, bli med i Chillout-gruppen som UV Betlehem har på Facebook.

Vi har også smågrupper der vi blir vi bedre kjent med hverandre og Bibelen, og hjelper hverandre til å leve som kristne i hverdagen. Dersom du ønsker å bli med i en smågruppe, ta kontakt.

Lurer du på noe i forbindelse med UV Betlehem? Ta kontakt med styreleder Fredrik Espedal på e-post espedal.fredrik@gmail.com eller på telefon 476 64 717.

Styret i UV Betlehem:
Fredrik Espedal (styreleder)
John Alfred Brænnseter
Joel Dyrhovden
Mirjam Dyrhovden
Karianne Hamran
Ole Kristian Horpestad
Sigrid Terese Torgersen (permisjon)