Temahelg

Lørdag 29. og søndag 30. september blir det temahelg i Betlehem. I forbindelse med Israels 70-årsjubileum i år, skal vi denne helgen ha fokus på nettopp Israel. Temaet som er satt for helgen er «For jøde først», og Vegard Soltveit blir med oss hele helgen. Det blir eget barneopplegg under seminarene og som vanlig blir det søndagsskole under møtet på søndagen, så hele familien er hjertelig velkommen til å være med!

Programmet for helgen er som følger:

Lørdag kl. 15.00: Seminar 1. «Det som var et først for Paulus»
Lørdag kl. 16.30: Seminar 2. «Det som var et først for Paulus»
Lørdag kl. 18.00: Bevertning
Lørdag kl. 19.30: Temamøte. «Velsigne Israel – hva betyr det i praksis?»

Søndag kl. 11.00: Temamøte. «Israel – hvilket ansvar har vi?»
Søndag kl. 18.00: Jubileumskonsert med Manna og vokaloktetten Bless