Velkommen til gudstjeneste

Gudstjeneste 17.januar 2021.
Ole Corneliussen taler Guds ord.
Streamingen starter ca. kl.10:55.
Følg denne linken for å komme til streamingen:
https://www.youtube.com/watch?v=tpt8cipCg7g&ab_channel=BergensIndremisjon

Etter gjeldende retningslinjer kan vi nå samle maksimalt 50 deltakere på våre gudstjenester.
Det gir dessverre begrensninger vår aktivitet.

 • Følg oppdatert informasjon for YA og UV på deres Facebook-sider.
 • Det blir ikke søndagsskole på gudstjenestene.
 • Gudstjenestene streames.
  Link til streamingen legges ut på nettsidene våre, under nyhetssaken «Velkommen til gudstjeneste», og på Facebook. Du kan også søke oss opp på YouTube, der heter vi «Bergens Indremisjon».
 • Det er mulig med forhåndspåmelding til gudstjenestene, og vi ønsker fortsatt at flest mulig av deltakerne reserverer plass på gudstjeneste i app’en «meet316».
  Dersom alle tilgjengelige plasser er reservert i app’en før du får reservert, vil du få beskjed om at det er fullt på gudstjenesten.
  Har du ikke mulighet til å bruke app’en kan du kontakte kontoret for forhåndspåmelding.
  Dette gjøres i kontortid, tirsdag, onsdag eller fredag kl.9-15, på tlf. 474 59 556 / 55 54 13 30 eller på e-post (innen fredag kl.15) post@betlehem.no.
 • Når du ankommer gudstjeneste og har registrert deg, og spritet hendene, ber vi deg vente til du får tildelt fast sitteplass i hovedsalen. Etter gudstjenesteslutt bes alle deltakere om å forlate Betlehem så snart som mulig etter at du har forlatt din faste sitteplass.
 • På grunn av smittefare blir det ikke tilbudt forbønn i slutten av gudstjenesten. Dersom noen ønsker forbønn/samtale kan de ta kontakt på tlf.55 54 13 30 / epost post@betlehem.no. Så vil det bli formidlet kontakt til noen i forbønnsteamet.