Foreldrefokus – samtaleforum for foreldre

Foreldrefokus – samtaleforum for foreldre 

Onsdag 7.september starter vi opp igjen med Foreldrefokus. Dette er et tilbud for foreldre i Betlehem men er også åpen for andre interesserte.

Dette er et samtaleforum og er en møteplass for foreldre som har spørsmål rundt formidling av kristen tro i oppdragelsen.

-Forumet ble startet fordi dette har vært etterlyst og ønsket fra dåpsforeldre i Betlehem forteller barne- og familieleder Marta Lomheim.

-Noen dåpsforeldre har satt ord på at de ønsker en møteplass for å prate om hvordan oppdra barna etter kristne verdier i vår tid. Det er særlig krevende for de som har lite familie og nettverk her i byen. Etter dialog med noen av disse foreldene har vi bestemt å arrangere «Foreldrefokus» en onsdag i måneden forteller Marta som legger til at dette forumet også vil fungere som en møteplass for å bli kjent med andre foreldre i småbarnsfasen.

Det vil være et starttema hver gang. Foreldrene møtes i kafeen rundt småbord. Det blir lett servering med kaffe/te, frukt og kjeks. De andre datoene denne høsten er 5.oktober og 2.november.