KONFIRMASJON

Kjære kommende konfirmant!

Du står foran et viktig år. I et helt år skal du få tilhøre et fellesskap som sammen skal lære mer om Jesus og forskjellige spørsmål rundt troen.

Vi tror vi har noe godt å tilby deg som konfirmant, både med tanke på undervisningen og det kristne ungdomsmiljøet i Betlehem som vi inviterer deg til å bli en del av.


Hva

Hoveddelen av året vil bestå av obligatoriske undervisningsøkter en kveld ca annenhver uke. Disse øktene vil vi prøve å gi en grunnleggende og grundig undervisning i den kristne troen. I tillegg vil vi ta opp aktuelle temaer som for eksempel identitet, rus, media, seksualitet, med mer. For oversikt over temaer i undervisningen, se her.

Tenåringsarbeidet vårt, YA, er på fredagskveldene fra 19.30 og utover. Dette er ikke obligatorisk for konfirmantene, men vi ønsker å legge opp til at det blir naturlig å være en del av dette fellesskapet.

Det vil bli fire tjenestesøndager i løpet av året. Her vil konfirmantene ha en tjeneste i møtet, som for eksempel møtevert, vaktmester, tekniker eller i caféen. I tillegg blir det presentasjon av konfirmantene for forsamlingen en søndag i starten av høstsemesteret. Alle disse samlingene er obligatoriske.


Hvem

Du kan bli konfirmant i Betlehem hvis du har lyst til å lære mer om Jesus og den kristne troen. Du må også regne med å sette de obligatoriske samlingene høyere enn andre fritidsaktiviteter dette året. Om du tror fra før, eller ikke er helt sikker på hva du tror på, er du hjertelig velkommen til et år med fokus på Jesus og det han har gjort for oss!


Leir

Vi drar på konfirmantleir i løpet av høsten 2020. Det er også påskeleir sammen med YA 31. mars – 4. april 2021 på Skjergardsheimen.


Pris

Det koster 500,- å bli konfirmant i Betlehem. Det inkluderer alt undervisningsmateriell. I tillegg kommer deltakeravgift for konfirmantleir på ca 500,- og påskeleir med YA på 1 300,-.


Når

Konfirmasjonsdatoen blir 23. mai 2021. 


Kontakt
Ønsker dere å vite mer eller melde dere på, ta kontakt på post@betlehem.no eller på telefon 55 54 13 30.

Tema for undervisningen

Brosjyre for konfirmasjon 2021

Påmeldingsskjema (send på e-post til post@betlehem.no eller pr brev til Bergens Indremisjon, Vestre Muralm. 15, 5011 Bergen)