KONFIRMASJON

Kjære kommende konfirmant!

Du står foran et viktig år. I et helt år skal du få tilhøre et fellesskap som sammen skal lære mer om Jesus og forskjellige spørsmål rundt troen.

Vi tror vi har noe godt å tilby deg som konfirmant, både med tanke på undervisningen og det kristne ungdomsmiljøet i Betlehem som vi inviterer deg til å bli en del av.


Hva

Hoveddelen av året vil bestå av obligatoriske undervisningsøkter en kveld ca annenhver uke. Undervisningen tar utgangspunkt i boken «Et liv verd å leve» av Nicky Gumbel, der vi prøver å reflektere over store og små spørsmål knyttet til den kristne tro. Vi skal snakke om hvem Jesus er, hvorfor han døde og prøve å skape et rom der vi kan lære mer om hva den kristne tro egentlig handler om. Gjennom dette ønsker vi å bli bedre kjent med Gud, og ikke minst med hverandre.

Tenåringsarbeidet vårt, YA, er på fredagskveldene fra 19.30 og utover. Dette er ikke obligatorisk for konfirmantene, men vi ønsker å legge opp til at det blir naturlig å være en del av dette fellesskapet.

Det vil bli to tjenestesøndager i løpet av året, og to fredager der konfirmantene skal tjene i ungdomsarbeidet. Her vil konfirmantene ha en tjeneste i møtet, som for eksempel møtevert, vaktmester, tekniker eller i caféen. I tillegg blir det presentasjon av konfirmantene for forsamlingen en søndag i starten av høstsemesteret. Alle disse samlingene er obligatoriske.


Hvem

Du kan bli konfirmant i Betlehem hvis du har lyst til å lære mer om Jesus og den kristne troen. Du må også regne med å sette de obligatoriske samlingene høyere enn andre fritidsaktiviteter dette året. Om du tror fra før, eller ikke er helt sikker på hva du tror på, er du hjertelig velkommen til et år med fokus på Jesus og det han har gjort for oss!


Leir

Vi drar på høstleir sammen med tenåringsarbeidet, YA, det første semesteret. I tillegg drar vi på en konfirmanttur til våren.

Pris
Det koster 500,- å bli konfirmant i Betlehem. Det inkluderer alt undervisningsmateriell. I tillegg kommer deltakeravgift for konfirmantleir på ca 500,- og påskeleir med YA på 1 300,-.


Når

Konfirmasjonsdatoen blir 5. juni 2022 (1. pinsedag).


Kontakt
Ønsker dere å vite mer eller melde dere på, ta kontakt på post@betlehem.no eller på telefon 55 54 13 30.

Tema for undervisningen

Brosjyre for konfirmasjon 2022

Påmeldingsskjema (send på e-post til post@betlehem.no eller pr brev til Bergens Indremisjon, Vestre Muralm. 15, 5011 Bergen)