UTLEIEVIRKSOMHET

Skal du arrangere konferanser, kurs, eller andre større arrangement? Vi har trivelige lokaler i Bergen sentrum, like ved innkjørselen til Klostergarasjen. Hovedsalen vår er meget brukervennlig med plass til 350 personer, som kan sitte komfortabelt i myke stoler. Salen har permanent PA- og lysanlegg, samt tre takhengte projektorer med tilhørende lerret. Det tekniske utstyret kan brukes av leietaker, og vi er gjerne behjelpelige med å finne mannskap til å betjene dette om ønskelig. Utenfor hovedsalen finnes det også et område med sofagrupper som er perfekt å bruke til lett servering og mingling i pauser. Bygget har gode garderobe- og toalettfasiliteter. I samme etasje har vi også et lett tilgjengelig kjøkken som kan brukes hvis det er lagt opp til servering i deres arrangement. Dersom det er ønskelig med enda større lokaler kan hovedsalen åpnes opp til en mindre møtesal som forlengelse av hovedsalen.

Trenger du et lokale til en mindre sammenkomst? Vår lille møtesal har plass til opptil 60 personer. Her er det også lagt til rette for bruk av projektor og mindre lydanlegg. Utenfor møtesalen finnes det et område med sofagrupper som er perfekt å bruke til lett servering og mingling i pauser. Bygget har gode garderobe- og toalettfasiliteter. Vegg i vegg har vi også et kjøkken som kan brukes hvis det er lagt opp til servering i deres arrangement.

Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om våre utleiemuligheter, og hva som kan passe deres arrangement. Kom gjerne innom for en omvisning av lokalene om det skulle være ønskelig. Vi viser deg med glede rundt i lokalene! Besøk- og kontaktinformasjon finner du her.

Utleiepriser finner du her.