Barnekorfestival og familiekonsert i Betlehem

av

Signe Olise Berg

Kategori

Publisert

30.9.2023

Sist oppdatert

7.11.2023 11:17

Barnekorfestival i Betlehem med Bjarte Leithaug og barnekor fra Bergen

Søndag 5.novemer fra kl. 13.00 er det barnekorfestival i Betlehem. Denne festivalen er en del av jubileumsfeiringen til Bergens Indremisjon og divisi.

Vi har invitert Bjarte Leithaug og flere barnekor fra Bergen og omegn til å delta på festivalen. Vårt eget barnekor Bibalo blir selvsagt også med.

Sammen med Bjarte Leithaug skal Jubileumskoret, som vi kaller det, øve på et repertoar som skal fremføres på to arrangementer. Det første er familiekonserten Sammen i sangen allerede samme ettermiddag fra kl.17.00 til 18.00. Da er opplegget ganske likt den voksne Sammen i sangen, men med familiepreg. Koret og Bjarte synger litt alene og så synger vi sammen med dem på mange av sangene.

Det andre arrangementet er Lysfesten lørdag 25.november kl.16.00. Jubileumskoret fra Betlehem vil da synge julesanger, være forsangere og fremføre "Tenn et lite lys", sammen med Bjarte Leithaug foran tusenvis av mennesker på festplassen.

Vi oppfordrer alle til å komme på familiekonserten søndag 5.november og selvsagt også på lysfesten. Inviter gjerne noen med. Dette blir flotte opplevelser.

Vi gleder oss vilt til å se og høre på.

På familiekonserten er det gratis inngang med kollekt

Barnekorfestivalen arrangeres med støtte fra Bergen Kommune.

Les også