DIVISI med låtslipp i forkant av jubileumskonserten

av

Signe Olise Berg

Kategori

Nyheter

Publisert

15.11.2023

Sist oppdatert

22.11.2023 11:28

Divisi feirer våre 40- og 160-årsjubileum med låtslipp i ukene frem til jubileumskonserten i Betlehem. Sangene blir sluppet på strømmetjenester en etter en de neste ukene, frem til jubileumskonserten med divisi og Solveig Leithaug lørdag 25.november.

De fire sangene divisi nå legger ut er, Ikke gråt, Stor er Hans trofasthet, Gud er alltid nær og Signing.

Du kan søke på tittel på sang, og divisi, når de blir tilgjengelige på de ulike strømmetjenestene.

På konserten i Betlehem, vil divisi synge noen signatursanger fra ulike epoker av divisi sin historie, men også fremføre de nye sangene sine. -Den konserten kan du ikke gå glipp av, og billetter er allerede lagt ut og er tilgjengelig via betlehem.no og på divisis hjemmeside, forteller Jon Osvald Harila.

Divisi har i sommer gjennomført flere opptak i forbindelse med sommersamlingen sin.

-Bakgrunnen var at vi ønsket å gjøre tilgjengelig noen av de sangene vi har fått laget for oss i divisi gjennom de to til tre siste årene.  Vi har typisk oversatt flere engelskspråklige sanger til norsk, samt laget egne arrangementer på noen andre sanger. Gjennom å digitalisere og bruke ulike strømmetjenester vil flere få tilgang til korsangene våre, forteller Jon Osvald og legger til at Divisi er korforkynnere som har en ambisjon om å nå lengst mulig ut med sangene sine.

-Kortradisjonen trenger også gode ambassadører, noe vi ønsker å representere, forteller Jon Osvald videre.

Innspillingen skjedde i Skjold Kirke i Bergen, samt i studio på Karmøy, Flatøy og i Stavanger.  

Musikere som var med på innspillingen er godt kjent for forsamlingen vår, Øystein Folkedal (Piano og Hammond Orgel), Andreas Skorpe Sjøen (Slagverk), Magne Thormodsæter (Kontrabass) og Frøydis Grorud (Saksofon). Dirigenten og produsent for innspillingene er Jostein Myklebust.

Les også