Fem nye i staben i Betlehem i høst

av

Signe Olise Berg

Kategori

Nyheter

Publisert

14.9.2023

Sist oppdatert

14.9.2023 15:51

I år ønsker vi fem nye medarbeidere velkommen til tjeneste hos oss. Vi har fått på plass ny UV-leder og YA-leder. I tillegg har vi fått to praksiselever fra Bibelskolen Bildøy og en frivillig som skal organisere barnearbeidet og leirarbeidet for de yngste i perioden vi står uten barne- og familieleder.

Medlemmene ble informert rett før sommeren om at barne og familieleder Marta Lomheim slutter fra høsten av. Vi har ikke rukket å få tak i ny etter henne, men Hanne Yndestad skal på frivillig basis hjelpe til med å organisere barnearbeidet og leirarbeidet vårt i høst. Dette setter vi stor pris på. Ta vel imot henne.

Betlehem ser ut til å ha lagt sin elsk på navnet Mathias. I år kommer det to stykk Matias’er, både med og uten h i fornavnet.

Fra 1.august har vi ansatt Matias Garnes (uten h) fra Arna som UV-leder sammen med Sverre i 25 prosent. Han tar over etter Kristoffer som sluttet i vår. Matias er 21 år og har vært miljøarbeider på Framnes vg skole det siste året. Før dette hadde han et år i England på internasjonal Bibel og misjonsskole i Lincolnshire.

YA har også ansatt ny YA-leder i Benjamin Godø Mulelid i et engasjement på 30 prosent. Benjamin er snart 21 år og ekte YA-gutt. Han har vært med som frivillig YA-leder i Betlehem noen år allerede. Han tar over etter Sondre. Benjamin kommer fra Askøy og holder på med et bachelorstudie i informatikk (data science). Benjamin er også en fin ressurs i lovsangsarbeidet på YA.

Mathias Sæbø er den andre Matias’en som nevnt innledningsvis. Mathias (med h) er en at de to praksiselevene vi har fra Bibelskolen Bildøy dette året. Han kommer fra Volda. Mathias vil ha sin praksistjeneste i Betlehem i forbindelse med at han går på tjenestelinjen på Bildøy dette året. Mathias gikk lovsangslinjen på Bibelskolen sist skoleår og har drevet med musikk i mange år. Han vil hovedsakelig gå inn i UV-arbeidet men vil også bli brukt i andre deler av arbeidet vårt.

Den andre praksiseleven er Hedda Kristine Alfheim. Hun kommer fra Spydeberg i Østfold. Hun gikk tre år på Drotningborg vg skole før hun begynte på Bibelskolen i fjor. Hedda vil hovedsaklig være engasjert i barnearbeidet og YA-arbeidet vårt.

Vi ønsker alle våre nye medarbeidere varmt velkommen i tjenesten og i fellesskapet i Betlehem.

Les også