Forsamlingsleir med fellesskap sol og bad

av

Signe Olise Berg

Kategori

Vårt Liv

Publisert

18.9.2023

Sist oppdatert

18.9.2023 13:50

Den 9.-11.juni reiste en stor gjeng fra Bergens Indremisjon på forsamlingsleir på Sætervika. Det flotte anlegget i Samnanger var et ideelt sted for en slik type leir. Rundt 80-90 små og store deltakere koste seg i de flotte omgivelsene. De sommerlige temperaturene innbød til bading og båtliv for de som ønsket det.

Også dette året ble leiren fulltegnet i god tid før fristen. Mange benyttet seg av muligheten til dagstur på lørdagen da vi åpnet opp for dette. De fikk med seg bibeltime, sporløp, grilling, leirkveld og vitnemøte på lørdag. Det ble en fin helg med godt fellesskap, åndelig påfyll, sol og bad.

Lokalitetene på Sætervika er fine og tjente våre behov. Uteområdet var stor nok både til ball-lek og sosiale aktiviteter. Kanoene, ballbingen og trampolinen var i flittig bruk den helgen.

Overskriften for bibelsamlingen lørdag formiddag var fellesskap, og medlemmer fra ulike generasjoner fikk belyst temaet fra sine innfallsvinkler. Det opplevdes godt å være sammen og dele tanker og erfaringer om fellesskapet i Betlehem.

Barna var heller ikke glemt. Det var egen barnegruppe for barn fra 3 år til 1.klasse og en gruppe for barn i alderen 2. – 5.klasse.

Vi satser på en ny leir også i 2024. Vi har allerede fått Sætervika til å sette av helgen 7.-9.juni til oss.

Les også