God stemning på fulltegnet forsamlingsleir

av

Kategori

Nyheter

Publisert

13.6.2022

Sist oppdatert

14.12.2022 9:03

God stemning på fulltegnet forsamlingsleir på Fjell-Ly i mai

God stemning, flott åndelig og sosialt fellesskap og godt vær er dekkende stikkord for forsamlingsleiren som ble arrangert på Fjell-Ly 20.–22.mai.

Leiren ble fulltegnet fortere enn komiteen hadde regnet med slik at de måtte ty til kreative løsninger for å få plass til alle påmeldte. Etter at flere meldte seg frivillig til å bo hjemme, fikk alle barnefamilier som stod på venteliste plass på leiren. I alt 70 personer var med gjennom hele helgen, i tillegg deltok 14 personer på aktivitetene på lørdag. Vi kunne fått med flere, men siden Fjell-Ly hadde begrenset kapasitet i matsalen, måte vi dessverre si nei til flere påmeldinger på lørdagen.

Lørdag opprant med flott turvær. Det passet bra da alle skulle på tur til Fjell Festning. Der oppe var det laget til sporløp med ulike poster tilpasset barn i alle aldre. Men før sporløpet var det pølsegrilling ved speiderhytten. Pølser og saft gikk ned på høykant og alle fikk spiste godt og lenge. Under grillingen fikk vi også besøk av ordføreren i Øygarden kommune.

Bibeltimene var det vår seniorpastor Truls som hadde. Barna hadde sine egne samlinger, fordelt i to aldersgrupper (3år til 1.kl. og 2.–5.klasse).  Barne- og familelederen vår Marta hadde, sammen med flere barneledere, laget et flott opplegg for dem. Bowlingbanen og gymsalen ble flittig brukt av både små og store. Det smilende personalet på Fjell-Ly sørget for god mat til oss gjennom hele helgen.

Les også