Hilsen fra Hedda

av

Kategori

På hjertet

Publisert

23.5.2024

Sist oppdatert

23.5.2024 14:24

Og med et knips var vi plutselig kommet til mai måned og mitt år her i Bergens Indremisjon har kommet til veis ende.

Det var som om det var i går at jeg parkerte bilen i Klostergarasjen, gikk ut feil vei og måtte ty til Google maps for å finne frem til Vestre Murallmenningen 15 en fin Augustdag i fjor.

Kom rett inn på plandag med gjengen på kontoret og sleit med å forstå at jeg skulle klare å føle meg hjemme her, men nå har tiden gått og plutselig må jeg nå takk for meg.

Det er med et tungt hjerte at jeg nå sier farvel til Betlehem og Bergen by. Jeg har satt stor pris på hverdagen jeg har fått ha her dette året. Jeg kommer til å savne alle de hyggelige samtalene, de varme smilene og det fine fellesskapet.

Dette har vært et viktig år hvor jeg virkelig har fått prøvd meg i det meste av arbeid, innenfor de fleste aldersgrupper, fra barnevogn til rullator. Takk for alle mulighetene og opplevelsene jeg har fått ta del i det siste året, Jeg har lært så mye som jeg kommer til å ta med meg videre inn i fremtidig menighetsliv og i livet generelt.

Noe av visjonen til Betlehem er å søke etter å være et felleskap som tar imot mennesker på en varm, åpen og inkluderende måte. Dette vil jeg med glede skrive under på at stemmer! Så tusen takk for at jeg ble tatt inn i varmen. Dere vil for alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt og en fast plass på bønnelista! Noe jeg definitivt har til felles med så mange andre i Norges land. Bergens indremisjon betyr og har betydd så mye for mange, husk på det! Jeg vil definitivt stikke innom når jeg er i byen i fremtiden, noe jeg allerede ser frem til!

Klem Hedda

Jeg vil hilse dere med

Jeremia 17:7-8 «Velsignet er den mann som stoler på Herren og setter sin lit til ham. Han er lik et tre som er planter ved vann og strekker røttene mot bekken. Det frykter ikke når heten kommer, løvet er grønt. Det engster seg ikke i tørketider og slutter ikke å bære frukt.»

Takk for fin hilsen Hedda. Vi har satt stor pris på å ha deg her hos oss dette året.
Hedda Kristine Alvheim er en av to elever fra Bibelskolen Bildøy som har vært praksisstudent hos oss i Bergens Indremisjon fra august 2023 til mai 2024.

Les også