Julegavetips fra BKB

av

Nadja Elisabeth Brennsæter, daglig leder BKB

Kategori

Boktips fra BKB

Publisert

27.11.2023

Sist oppdatert

27.11.2023 9:35

Julefortellingen – Klar, ferdig, finn

Gjør deg klar til å følge Maria og Josef på vei til Betlehem. Maria venter barnet Jesus, og de trenger din hjelp til å finne mange ting langs veien.

Dette er en flott barnebok for de minste, der julefortellingen blir fortalt med tekst og flotte bilder, og der det i tillegg er flere ting som barna kan prøve å finne i bildene. Dette er en flott julegave, og den koster kun 139 kr!

Vekkelsens barnebarn

Lokal forfatter fra Øygarden, P7-pastor Ingvald Andre Kårbø, har nå kommet ut med en fantastisk bok om Malaki og det han kaller vekkelsens barnebarn. Det er flere likheter enn man skulle tro mellom tiden menneskene i Malakis bok levde i, og Norge i dag. Ingvald er en dyktig bibellærer som er svært flink til å formidle.

Boka koster bare 179 kr og er ypperlig både til julegave og til bruk i bibelgrupper.

Når lysene tennes 2023:

Det tradisjonsrike julehentet «Når lysene tennes» i årets utgave! Dette heftet er gitt ut siden 1960.

Les spennende misjonshistorier fra blant annet Taiwan og Etiopia. Tekstene er skrevet av Sven-Tony Gårdsø, Oddvar Rotvik, Osvald Hindenes, Per Torgeir Nilsen, Beate Benestad, Christian Hvidsteen, Marian Nygård, JoAnn og Tom Doyle.

Juleheftet er en fin julegave, og koster 159 kr.

Vi har ellers mange flotte julegaver i bokhandelen, og anbefaler å ta turen innom oss i julehandelen – da kan du få sikret deg mange flotte og meningsfulle gaver!

Les også