Konfirmasjon av ni flotte konfirmanter i Betlehem 4. juni

av

Signe Olise Berg

Kategori

Nyheter

Publisert

7.6.2023

Sist oppdatert

3.8.2023 13:56

Søndag 4.juni var det konfirmasjonsgudstjeneste i Betlehem. Ni flotte ungdommer skulle konfirmeres og møtesalen var fylt opp med feststemte mennesker i alle aldre og i sin fineste stas.  De ytre rammene var upåklagelig. Byen var badet i sol og Betlehem hadde heist flagget utenfor og pyntet salen til ære for konfirmantene.

Konfirmantleder Mildrid Brekke ledet gudstjenesten og konfirmantene bidro med ulike innslag underveis. Mildrid intervjuet tre av ungdommene om hvordan de har opplevd konfirmanttiden i Betlehem. Alle kunne vitne om at året hadde vært viktig for troen deres. En video der noen av konfirmantene hadde intervjuet folk på gaten i Bergen om deres bibelkunnskap og om egen konfirmasjonstid bidro til mye latter i salen. Noen av konfirmantene leste opp bibelvers som betydde noe for dem og forsangerteamet bestående av band fra YA og medlemmer fra DIVISI ledet allsangen på en flott måte. Pastoren vår Kristian B Yndestad talte til konfirmantene med utgangspunkt i søndagens tekst om misjonsbefalingen, en tekst som passet spesielt godt på en slik dag.

Forbønnshandlingen ble ledet av Mildrid og Kristian, og konfirmantene fikk en andaktsbok i gave fra Bergens Indremisjon.

Foran fv. Konfirmantleder Mildrid Brekke, Sarah Skrunes, Mathilde Kippersund, Juliana Aarstad, Helene Ladstein, bak fra v. Andrea Holm, Urte Karaliute, Vemund Sandvoll, Elisabeth Markhus, Elina Juarez Nypan og pastor Kristian B Yndestad.

Les også