Møt våre nye medarbeidere

av

Kategori

Nyheter

Publisert

24.8.2022

Sist oppdatert

14.12.2022 9:11

Det er sjelden vi har så mange nye ansatte i Bergens Indremisjon som denne høsten. Vi gleder oss over alle de nye som nå skal gå inn i arbeidet i Betlehem.

Dagen: Jubler over rekordmange ansatte i Bergens Indremisjon
Sambåndet: En stor og spesiell dag for Bergens Indremisjon

Våre nye ansatte f.v. Kristoffer Rauan, Sondre Sveen Harila, Sverre Olai Knardal, Kristian Bønes Yndestad, Marianne Romarheim og Bjørg Mæstad. Mildrid Brekke som også er ny er ikke med på bildet.

Marianne Karoline Romarheim er vår nye kontorsekretær. Hun er 27 år, gift med Daniel, og har en sønn på to år. Marianne venter et barn til i desember og vil derfor være i permisjon en periode frem til neste sommer. –Jeg gikk på YA på ungdomsskolen og videregående, og gleder meg veldig til å bli aktiv i Betlehem igjen, forteller Marianne som snart er ferdigutdannet kontormedarbeider. Fotografering er en av hobbyene hennes. Marianne er ansatt i full stilling.

Sverre Olai Knardal er en av våre to nye UV-ledere. Han er 22 år, fra Volda. Sverre har gått to år på Bibelskolen i Grimstad og ett år teologi på NLA Bergen. Nå er han på andreåret på en master i jus her i Bergen.
– Eg gleder meg veldig til å ta fatt på tjenesten min her i Betlehem. Ser for meg at det vert eit utrustande år der eg får delt Guds Ord og Jesu kjærligheit. Trur Gud kjem til å gjere sitt verk i år, forteller han engasjert. Sverre liker å lese, dra på fjellturer og på misjonstur til utlandet, og spille fotball. Kan nevnes at Sverre er en habil fotballspiller som har spilt på det tredje øverste nivået i norsk herrefotball.
Dagen: Jusstudenten Sverre Olai (22) har alltid med Bibelen på lesesalen

Kristoffer Rauan er den andre av UV-lederne i Betlehem. Han er 25 år og legestudent på 5.året. Tidligere har han vært ungdomsleder og trosopplærer i International Fellowship (flerkulturell menighet i Oslo) og lederskapet i KRIMS (det kristne studentarbeidet på medisin). –Jeg gleder meg til å ta del i det Gud allerede gjør i menigheten. Jeg ser frem til å søke ham, og til å dykke dypt ned i Guds ord sammen – det som virkelig har kraft til å forvandle våre liv, forteller han og legger til at han synes det er kjekt å bli kjent med nye folk og å forkynne. Kristoffer liker matlaging, å gå langrenn og spille gitar, og så liker han en god prat.
De to UV-lederne våre deler på en halv stilling, med 25 prosent hver.

Sondre Sveen Harila er 26 år og studerer master ved NHH og har gått ett år på Bildøy Bibelskole –Jeg er oppvokst i Betlehem og gikk som tenåring på YA og har arbeidet som frivillig ungdomsleder på YA i fem år. Jeg ser veldig frem til å fortsette det gode arbeidet som har blitt drevet der og til å ta del i den veldig spennende tiden som Bergens Indremisjon nå går inn i, forteller han. Forøvrig liker han å klatre, spille fotball, frisbeegolf, golf, synge i kor (Divisi) og å tilbringe tid med venner og familie. Sondre har et engasjement på 20 prosent som YA-leder.

Mildrid Brekke er 26 år og utdannet grunnskolelærer. –Jeg har alltid hatt interesse for kristent barne- og ungdomsarbeid. Nå er jeg med som frivillig leder i tenåringsarbeidet på YA i tillegg til at jeg også leder konfirmantarbeidet, forteller hun. Mildrid har gått et år på Fjellheim bibelskole i Tromsø og vært med i NLM sitt barne- og ungdomsteam i Øygarden. Hun har også studert ett år i Alta og bidratt i kristent student- og ungdomsarbeid der. –Jeg tar fatt på konfirmantlederrollen med et stort smil og gleder meg til året som kommer. Mildrid er veldig glad i å være aktiv og i oppgaver som utfordrer henne til å være kreativ. I tillegg til sin lærerjobb på Sotra er hun engasjert i 20 prosent i Betlehem.

Bjørg Mæstad er pensjonist og er lærerutdannet med engelsk og kristendom. Hun har vært misjonær utsendt for NLM i Kenya i 14 år; lærer i kristendom på nasjonale videregående skoler og vært teltmaker og universitetslærer i Kina i 20 år. I begge landene talte hun i kirker og var sjelesørger og medvandrer for studenter og lokale kristne søstre. -De siste tre årene har jeg vært ansvarlig for mentorprogrammet til Tent Internasjonal og er fortsatt mentor der, forteller Bjørg som i arbeidet som misjonsarbeider i 20 prosent også har sjelesorgoppgaver i forsamlingen. –Jeg lytter gjerne til folks livshistorier og liker å gå turer i fjell og mark, forteller Bjørg som er takknemlig for å ha fått sitt åndelige hjem i Betlehem nå.

Vår nye pastor Kristian Bønes Yndestad er tidligere presentert på nettsiden her.

Les også