Pastor Ephraim kommer til Betlehem

av

Signe Olise Berg

Kategori

Nyheter

Publisert

14.9.2023

Sist oppdatert

14.9.2023 11:39

Bergens Indremisjon har invitert pastor Ephraim fra Kaduna i Nord-Nigeria til Betlehem.  Han kommer til Norge tirsdag 19.september og hans opphold i Bergen varer i tre uker hvor han blant annet skal tale på Kristent Seniorakademi 28.september for å fortelle om situasjonen for de kristne i Nord Nigeria.

De kristne i Nord-Nigeria er i stor nød og opplever både sult, forfølgelse, drap og kidnapping som blir utført av muslimske Hausa Fulani-nomader. I dette landet så ønsker myndighetene å rydde ut de kristne helt og gjøre landet til en muslimsk stat. Situasjonen for de nigerianske kristne ser ut til å få liten eller ingen oppmerksomhet fra norsk og internasjonal presse.

Pastor Ephraim er takknemlig for at Betlehem ønsker å lære mer om Nigeria og om den vanskelige situasjonen for de kristne i Nord-Nigeria. Han er takknemlig siden han gjennom denne invitasjonen og besøket får en bekreftelse på at han og de kristne i Nord-Nigeria blir sett og at de ikke står alene.

Pastoren vil, i perioden han er i Bergen, delta på en gudstjenester og andre arrangement og samtaler i Betlehem, samt den siste uken være på møter i regi av Tent Norge.

Les også