For tenåringer

Yngres Avdeling (YA) og konfirmasjon

Yngres Avdeling

Hver fredag kveld i skoleåret samles en god gjeng med tenåringer til lovsang, forkynnelse, fellesskap, aktiviteter og café fra kl. 19:30–23.00 i Betlehem. Målet med alt vi gjør er at ungdommer skal få bli inkludert i et godt miljø, bli kjent med Jesus og gjort til etterfølgere av ham. Vi har plass til flere, så du er hjertelig velkommen! Vi har også tre leirer i året: høstweekend, nyttårsleir og påskeleir. Leirene er åpne for alle.

Konfirmasjon

Bli med som konfirmant i Betlehem! Gjennom et år som konfirmant ønsker vi å hjelpe ungdommer til å reflektere rundt sin egen tro og lede dem til Jesus.

Konfirmasjonsåret i Betlehem starter i september og avsluttes i mai/juni. Det vil bli undervisning en ettermiddag/kveld annenhver uke i Betlehem sine lokaler.
I tillegg skal konfirmantene delta på 2-3 tjenestefredager på YA, 1-2 tjenestesøndager på gudstjeneste i Betlehem og en høstleir med YA.

Temaer det vil bli undervist om:
Hva er egentlig konfirmasjon?
Treenighet
Seksualitet og sosiale medier
Nattverd og dåp
Apologetikk
Evangeliet
Bønn og bibel
Etikk

I tillegg til at konfirmasjonstiden er viktig for ungdommene som velger å konfirmere seg, ser vi verdien av å inkludere foreldre i prosessen. Derfor legger vi opp til enkelte samlinger hvor foreldre er velkommen til å være med. Vi tror det er viktig at foreldre tar en viss del i prosessen som ungdommene er i.

Ungdommen trenger ikke å være døpt for å kunne konfirmere seg i Betlehem.

Tenåringsarbeidet vårt, YA, er ikke obligatorisk for konfirmantene, men vi ønsker å legge opp til at det blir naturlig å være en del av dette fellesskapet.

Prisen for selve konfirmantundervisningen er kr 750. Leirer og turer kommer i tillegg.

Oppstart undervisning er 6.september kl.19.30.

Konfirmasjonsdato i 2024 er 19.mai (1.pinsedag)

Vil du vite mer om konfirmasjon?

Ta kontakt på mildrid@betlehem.no eller på telefon 55 54 13 30

Kontaktperson

Benjamin Godø Mulelid

benjamin@betlehem.no
Instagram
Følg YA på Instagram
Facebook
Følg YA på Facebook

Relevante arrangementer

Hmmm..

Fant ingen relaterte arrangementer. Mens du venter på det, kan du se alle arrangementer her.